Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Freek de Jonge het land in met 'De Stemming 2006'
Freek de Jonge toert de komende twee maanden door Nederland met try-outs van zijn verkiezingsconference 'De Stemming 2006'. De eerste proefvoorstelling vindt plaats op 30 september in Culemborg en de live-uitzending van de conference komt op 21 november vanuit het Chassé Theater in Breda. In de tussenliggende periode probeert de cabaretier zijn nieuwe theatervoorstelling in zo’n 25 verschillende theaters uit. Door de vervroegde verkiezingen en de reeds volgeboekte theaters was het lange tijd onduidelijk waar de conference uiteindelijk plaats zou vinden.

De Jonge is opgelucht dat men er uit is: “Het wordt steeds moeilijker ad hoc te programmeren in Nederland.” Wat betreft zijn conference wil hij niet veel kwijt: “Eigenlijk is er zo weinig gebeurd dat ze zonder problemen de vorige Stemming zouden kunnen uitzenden. Maar er gaat nog van alles gebeuren wat niet leuk bedoeld is maar wel mooi meegenomen. Zo helpt het aftreden van Donner en Dekker me al voor een deel uit de brand.” aldus de Jonge.

Zoals bekend wordt de verkiezingsconference de avond voor de verkiezingen op Nederland 1 uitgezonden, direct na het afsluitende lijsttrekkers debat.

Klik HIER om de speellijst te bekijken.
:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
06-10-06 - 14:40:: Eerder verschenen:
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2020
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100