Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Inschrijven voor de 20ste editie van het Concours om de Wim Sonneveldprijs?
De inschrijving is geopend voor de 20ste editie van het Concours om de Wim Sonneveldprijs. Wil je mee doen aan de audities? De eerste ronde is van 31 oktober t/m 4 november 2006 in theater Bellevue, Amsterdam.

Aanmelden kan tot 23 oktober 2006

per mail:[[email protected]][email protected] [/email],
per post: AKF, Postbus 59173, 1040 KD Amsterdam
of telefonisch: 020-4289690

Met het concours signaleert en stimuleert het Amsterdams Kleinkunst Festival nieuw kleinkunsttalent. De kandidaten die met succes door drie voorrondes zijn gekomen, krijgen, voor ze in de halve finale in de Kleine Komedie te Amsterdam staan, de tournee langs de kleinere theaters in Nederland. Tijdens de tournee werken de kandidaten, bijgestaan door een professionele coach, aan hun programma. Een unieke mogelijkheid om het theatertalent te ontwikkelen. Met de opgedane ervaring gaan de kandidaten de halve finales in op 10 en 11 april in de Kleine Komedie.

Winnaars/finalisten van voorgaande jaren zijn o.a.: Thomas Acda, Maarten van Roozendaal, Claudia de Breij, Richard Groenendijk, De Vliegende Panters, Rooyackers, Kamps en Kamps, Droog Brood, Dames voor na Vieren, Wouter Deprez, Geen Familie, Jeroen Bouwhuis

Ze ook de: Informatie pagina.
:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
20-09-06 - 10:14Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2021
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100