Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Jack Spijkerman: Jensen schaamteloos aan het kopiëren.
Jack Spijkerman begrijpt programmamakers niet, die net als hijzelf in Kopspijkers/Koppensnellers, fragmenten uit de media gaan vertonen. Dit wordt onder meer gedaan door Jensen, Barend & Van Dorp en De Wereld Draait Door.

Spijkerman zegt 10 jaar geleden voor Kopspijkers als enige te zijn begonnen met het volgen van de Nederlandse tv op zoek naar leuke of vreemde fragmenten. Op een gegeven moment ging Jensen dat ook doen. Toen dacht ik: dat je dat ook alleen al doet! Stel dat Jensen zijn programma altijd begint met een zelfgemaakt liedje, dan zou het niet in mijn hoofd opkomen om dat ook te gaan doen.
Toen gingen Barend & Van Dorp ook iets dat opvallend op tv was, doen. Ik begrijp dat dan niet, het zou mijn eer als programmamaker te na komen om hetzelfde te gaan doen.
Dan ben ik weg bij de VARA en wat doen ze in De Wereld Draait Door? Daar doen ze in feite mijn hele rubriek ‘Wat u en ons opviel in de media’. Ik snap Matthijs van Nieuwkerk niet. Je weet toch dat dat een onderdeel in mijn programma was en is, dan ga je toch niet hetzelfde doen. Ik begrijp daar helemaal niets van dat een programmamaker dat schaamteloos gaat kopiëren.

Spijkerman heeft niet overwogen er nu zelf mee te stoppen. Als ik kijk hoe Jensen het doet, die gaat er niet op de goede manier mee om. Wij gebruiken het in een spel en bedenken er steeds dingen omheen.
:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
17-03-06 - 07:34

Bron: Medialog


Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2020
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100