Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Freek opent het Oude Luxor Theater
In maart wordt het Oude Luxor Theater in Rotterdam weer in gebruik genomen. Na afwisselende plannen voor sloop en renovatie is het theater grondig opgeknapt. De komende drie jaar blijft het Oude Luxor Theater, op de vertrouwde plek, het kloppend theaterhart in het centrum van Rotterdam.

Ook treden op: Najib Amhali, Brigitte Kaandorp, Jan Jaap van der Wal, Klaas van Eerden en Sanne Wallis de Vries; ze zijn er allemaal. En dit is slechts een greep uit het aantal cabaretiers dat 26 maart in het oude Luxor Theater in Rotterdam optreedt.

Bijna dertig artiesten, die vrijwel allemaal ooit in het oude Luxor op de planken hebben gestaan, geven die dag ieder een 25 minuten durende show weg. Aan het einde hebben de organisatoren een geheime ‘bijzondere en verrassende surprise act’ in petto.

Richard Groenendijk en Bert Visscher vormen samen het presentatieduo.

De derde en laatste marathon in het theater was volgens een woordvoerster begin jaren negentig. Toen duurde het evenement 24 uur. Met de ‘halve marathon’, die dit keer van ’s ochtends tien tot ’s avonds tien uur op het programma staat, sluit het oude Luxor de feestelijke heropeningsweek af.

Het theater ging begin 2005 dicht. In oktober van dat jaar besliste de Rotterdamse gemeenteraad de exploitatie tot en met 2008 te verlengen. Na een renovatie heropent Freek de Jonge zondag 19 maart de deuren van het gebouw aan de Rotterdamse Kruiskade.

Een week later geeft hij - na een stevig ontbijt voor de bezoekers - de aftrap voor de marathon.

De kaartverkoop is begonnen. Telefonisch reserveren: 010-4843333
:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
13-03-06 - 07:26

Bron: Freekdejonge.nl


:: Eerder verschenen:
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2020
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100