Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Enge Buren naar Oman
Enge Buren gaan naar Oman!
Deze oliestaat ligt in het Midden-Oosten ten zuiden van Saoedi Arabië. Eind maart gaan de heren Bob, Bep en Bram een optreden verzorgen tijdens een “Oranjefeest” van en voor zo’n 350 Nederlanders, die allemaal in deze hete zandbak wonen en werken. Ook zullen er een 150-tal Engelstalige collegae zijn, dus zal de show gedeeltelijk aangepast worden. Met deze omzettingen zijn de buurtjes al een tijdje bezig, maar André H. en Eros Ramezotti met zijn pizza calzone en de kale gabbers zullen hun reiskoffers ook gaan pakken.

De eerste kontakten met de organisatie zijn in augustus vorig jaar gelegd. Er zijn heel wat mailtjes en telefoontjes over en weer gegaan voordat alles geregeld was. Met name het regelen van de visa was een langdurig verhaal. Er moesten 6 pasfoto’s met een blauwe achtergrond (!?) worden opgestuurd en een Engelstalige gezondheidsverklaring. Het laatste betekende vele telefoontjes naar huisartsen en zelfs een ziekenhuisbezoek moest worden geregeld. Je zou het misschien niet verwachten, maar de heren zijn lichamelijk kerngezond. Op het geestelijke vlak zijn er ook geen noemenswaardige problemen geconstateerd.
Toch prettig om te weten nietwaar?!
Enge Buren zal worden vergezeld door de band “Flat Out”. Samen met deze swingende coverband wordt de 5 uur durende feestavond verzorgd. De locale muziekwinkel in Muscat (de hoofdstad van Oman) zorgt voor de meeste instrumenten en de gehele geluidsinstallatie met alle micro’s, zodat er zo weinig mogelijk met het vliegtuig vervoerd hoeft te worden. Na lang passen en meten betekent dat, dat er uiteindelijk van Enge Buren maar 2 kleine flightcase’s meegaan met daarin een minimum aan instrumenten, kleding en rekwisieten.

De trip zal een kleine week duren. Helaas is het een lange vliegreis, omdat er in Dubai (Verenigde Emiraten) nog overgestapt moet worden (bij de heenreis moet er zelfs 10 uur worden gewacht, gelukkig wel in een hotel). Uiteindelijk betekent dat, dat er nog 2 dagen aan site-seeing gedaan kan worden. Een autoritje door de bergen, een voettochtje door de woestijn……misschien wordt alleen het zwembad maar bezocht, wie zal het zeggen. Op donderdag de 23ste maart is het feest gepland dus zal die dag in het teken staan van de laatste voorbereidingen voor het lang verwachte optreden.
:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
26-02-06 - 22:06

Bron: Enge Buren


:: Eerder verschenen:
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2021
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100