Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Lama Nicolai wordt presentator
Het grote publiek kent Ruben Nicolai ongetwijfeld van De Lama’s, waarin hij er elke week vrolijk op los improviseert. Vanaf deze week gaan we echter ook een heel andere kant van hem zien in Je zal het maar hebben. Ruben neemt het presentatiestokje over van Patrick Lodiers, die dit programma de voorgaande seizoenen presenteerde. “Ik vind dit een onwijs leuk programma om te maken,” vertelt Ruben aan TVGids.nl. “Als je het mij vraagt is dit het meest inhoudvolle programma van BNN.”

Doodsbang
In Je zal het maar hebben ontmoet Ruben jongeren met een bijzondere aandoening. “We proberen te laten zien hoe het is om met zo’n aandoening te moeten leven. Zo praat ik met een meisje met een bijzonder uiterlijk over de eerste indruk die mensen van haar hebben en in de tweede aflevering spreek ik iemand die doodsbang is om te moeten overgeven. Ze vertelt me dat ze weet dat de kans op braken klein is en toch is haar angst zo groot dat ze nauwelijks het huis uit durft. In Je zal het maar hebben stap ik samen met haar in een bus, iets wat ze vreselijk eng vind om dat daar geen toilet is en ze er niet zomaar uit kan. Toch overwint ze samen met mij haar angst.”

Je zal het maar hebben
Hoewel dit alweer de vijfde reeks van Je zal het maar hebben is, zijn er nog genoeg aandoeningen waar het programma nog geen aandacht aan besteed heeft. “In deze serie spreek ik bijvoorbeeld ook met een bouwvakker met anorexia en ontmoet ik een jongen van 28 die al drie jaar aan Parkinson lijdt. We zijn nu al aan het bedenken of we nog een seizoen zullen maken, aangezien er nog zoveel aandoeningen zijn waarvan mensen het bestaan niet weten."
:: Meer info
Door:
Robbert - CabaretMagazine

Gepubliceerd op:
02-01-06 - 19:17

Bron: TvGids.nl


:: Eerder verschenen:
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2021
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100