Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Nieuwe Serie Mike & Thomas Show!
Een muzikale glamourcomedyquiz. Waarin twee teams van Terecht Beroemde Mensen het tegen elkaar opnemen, in de bezielende chaos van quizmasters Thomas van Luyn en Mike Boddé. Met legendarische rondes als ronde 2, ronde 4 en de mysterieuze ronde 3. Ronde 5 is niet geschikt voor jonge kijkers.
De tweede, nieuwe serie van 8 afleveringen van ‘De Mike & Thomas Show’ is vanaf 5 januari 2006 te zien, op donderdagavond om 22.45 uur bij de VARA op Nederland 3.

Mike Boddé is geboren in het jaar van de aap. Thomas van Luyn ook. Dat is echt waar. Zij ontmoetten elkaar tijdens hun studie Chinees. Dat is ook echt waar. Zij deelden een grote liefde voor het werk van jazzpianist George Shearing. Dat is niet waar, dat was alleen Mike. Wat weer wél waar is: hun cabaretduo ‘Ajuinen en Look’ was een culthit in de jaren negentig. Ze gingen huns weegs en kwamen elkaar weer tegen bij ‘Kopspijkers’. Toen kregen ze een idee voor een nieuw programma en dat werd ‘De Mike & Thomas Show’. De eerste serie was vanaf januari 2005 te zien bij de VARA.

Een nieuwe serie afleveringen van ‘De Mike & Thomas Show’, van
5 januari tot en met 23 februari 2005 wekelijks op donderdagavond van 22.45 uur tot 23.20 uur bij de VARA op Nederland 3.
:: Meer info
Door:
Robbert - CabaretMagazine

Gepubliceerd op:
24-12-05 - 14:59:: Eerder verschenen:
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2021
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100