Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:

Jarig:
> Pieter Derks wordt vandaag 36
 
 
Marc-Marie Huijbregts - M-M Huijbregts.
Aantal DVD's: 1
Prijs: €14.95
Waardering:

Release datum:12-05-2005 Speelduur(min.) 111. Regiocode:2 Geschikt voor: AL.
Beschrijving:
Na het overweldigende succes van Marc-Marie's eerste avondvullende solovoorstelling volgde in het seizoen 2003/2004 zijn tweede soloprogramma.
Na 'Marc-Marie H.' was er uiteraard geen logischer titel denkbaar dan 'M-M Huijbregts'. Waar gaat het programma over?
Vast ligt dat niets zeker is. Behalve dan dat er wordt gezongen, gespeeld, geïmproviseerd, de waarheid verteld en gelogen, veel gelogen.
Maar dat wordt eerlijk verteld. Voor degenen die vanwege emigratie, invriezing of anderszins de afgelopen twee jaar de media niet hebben kunnen volgen: Marc-Marie Huijbregts speelde en zong in uiteenlopende toneel- en theatervoorstellingen en trad op als stand up comedian bij de Comedytrain.

In 1999 won hij op het Camerettenfestival glansrijk de Jury-, Publieks- en Persoonlijkheidsprijs en het jaar daarop volgde ook de Pall Mall Exportprijs. Niet alleen werd hij geroemd om zijn humor, charme en timing, maar ook om zijn oorspronkelijkheid en zijn prachtige (en opvallende) zangstem. Direct daarna maakte hij zijn eerste avondvullende soloprogramma, 'Marc-Marie H.' dat twee seizoenen lang volle zalen trok en door pers en publiek razend enthousiast werd ontvangen.
Ook maakte hij furore met zijn aanwezigheid als panellid in het tv-programma 'Dit was het nieuws' en had hij twee seizoenen een eigen talkshow op televisie.
Marc-Marie Huijbregts heeft op 22 september jl. de eerste VSCD Cabaretprijs in ontvangt mogen nemen. Huijbregts kreeg de prijs voor het “meest indrukwekkende programma van het afgelopen seizoen”.
De juryleden noemen Huijbregts show M-M Huijbregts betoverend.
Hij gebruikt “alle tinten van het cabaretpalet”, aldus de jury. “In een adembenemende combinatie van venijn en tederheid, van grofheid en fijnbesnaardheid, schildert hij via een sprookje een schaamteloos portret van zichzelf en daarmee indirect ook van de maatschappij en zijn eigen positie daarin.” De VSCD noemt zijn show “cabaret in zijn mooiste vorm”. “M-M Huijbregts meer dan briljant. (...) Het is onwaarschijnlijk dat er ooit iemand net zo open, kwetsbaar, leuk, ad rem en volkomen als zichzelf op een podium heeft gestaan als deze excentrieke Tilburger. Een man met een stem uit duizenden. (...) Een man die een fenomeen is. Een fenomeen dat M-M Huijbregts heet.” - Algemeen Dagblad “Huijbregts meesterlijk in het kleine verhaal. M-M Huijbregts bevat veel hoogtepunten. De conferences zijn sympathieke hersenspinsels, oprecht en superieur verteld. (...) een prachtprogramma.” - De Volkskrant.
Extra informatie:
DVD Extra's Over Oma, Keuring, Gesprekje met Publiek, Dierenwinkel, Jozef en Maria
Ondertiteling Nederlands Doven en Slecht horenden.

Reacties:
Gepost door: Peter Gepost op: 20-05-2005 11:49:00
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2020
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100