Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Is Rita dan Hitler?
De Commissie Gelijke Behandeling oordeelde dat een Islamitische docente op haar school geen hand hoeft te geven. Héél politiek Den Haag is het níet eens met deze beslissing. Waarom moet die vrouw anderen een hand geven? Wie moet deze docente uberhaupt een hand geven als ze voor de klas staat? Ik ben blij als ik voor de klas sta dat mijn leerlingen geen mes bij zich hebben en eventueel af en toe richting het bord kijken. Wie zou ík een hand moeten geven? Is het alleen maar voor de 10 – minuten gesprekken met ouders? Is het alleen maar als er een nieuwe docent komt of er iemand jarig is? Dat kan zonder hand toch ook een feestje worden!

Opvallender is dat Rita Verdonk na deze uitspraak sterk overweegt om de De Commissie Gelijke Behandeling af te schaffen. Daaropvolgend heb ik een tip aan Maurice de Hond, als je het niet eens bent met de uitspraken in de Deventer – moordzaak: Schaf het Openbaar Ministerie af. Ik stel een eerlijke oplossing voor aan deze doorzetter of hij door moet blijven vechten of de handdoek in de ring moet gooien: juist, een opiniepeiling. En Ruud van Nistelrooij: Ben je het niet eens met de selectie van het Nederlands Elftal: Gewoon Marco van B afschaffen.

Rita Verdonk eist verder nog excuses van Huub. Huub Oosterhuis van de SP vergeleek het uitzetten van vreemdelingen door de IND (de Imigratie- en Naturalisatiedienst) met de vervolging van de Joden. Beste Huub, is je fiets gejat dat je een vergelijking maakt met WO2? Vergelijk je uitzetten van vreemdelingen met WO2 omdat je zelf graag een oorlogsheld wilt zijn in de verkiezingsstrijd? Misschien heeft nog maar 2 procent van de mensen de oorlog meegemaakt, denk je dat de rest plots précies begrijpt wat jij bedoelt? “Ooh is dat hetzelfde als toen met die joden, nee dan is het heel erg. Dank je Huub”

Ik was er niet bij, Rita niet, de IND niet, dus maak die vergelijking níet. Het is veel te beladen en leidt alleen maar af... Als je niet op een andere manier het belang van je zaak kan duidelijk maken, moet je misschien een ander vak kiezen! Wat wil je duidelijk maken? Is Rita dan Hitler? Als je goed kijkt zie je wel een snorretje maar daar stopt de vergelijking. Te beladen...

Wil je verder nog iemand met Saddam vergelijken Huub? Hij riep onlangs op tot verzoening! Misschien moet ie politicus worden, want echt geloofwaardig is de oproep niet van deze oorlogsmisdadiger.

Ik ben het niet eens om vergelijkingen te maken met WO2. Zullen we dat afschaffen?

© www.robertderksen.nl
Bekijk archief
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2021
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100