Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Hassan's Angels - Goed Nieuws Uit Nederland Algemene informatie:

Programma informatie:

Hassan’s Angels is terug met een nieuwe formule, en presenteert u dit theaterseizoen als cabaret duo “Goed Nieuws Uit Nederland”. Want wanneer hoorde u voor het laatst goed nieuws over allochtonen?
Hassan’s Angels presenteert het nieuws anders, vol liefde en Turks! En laten u kennismaken met de mens achter het nieuws. Zodat u weer weet voor wie u werkelijk bang moet zijn.

In “Goed Nieuws Uit Nederland” worden sketches, liedjes en persoonlijke verhalen in hoog tempo afgewisseld. Hilarisch cabaret met een aangrijpende ondertoon.

De regisseur:
Genio de Groot studeerde drama in Utrecht. Sinds 1977 is hij actief als acteur en theatermaker. (regisseerde o.a. NUHR, Sanne Wallis de Vries, Erik van Muiswinkel, Paul Groot, Owen Schumacher, Plien en Bianca, Vrouw Holland, Ook Dat Nog) Ook schrijft en maakt hij theater –en TV programma’s samen met De Ploeg. (Familie van der Ploeg, Vendetta, Festen etc.) Als acteur is Genio o.a. bekend van de hitserie ‘Evelien’ met Kim van Kooten, de speelfilm ‘Het Zakmes’, Hij speelde in talloze theaterproducties, TV-series, en in diverse films. (zie ook: www.geniodegroot.nl).

Spel: Elvan Akyildiz en Inci Lulu Pamuk
Regie: Genio de Groot
Tekst: Elvan Akyildiz, Inci Lulu Pamuk en Genio de Groot
Tekstbijdrage: Neal Lewis
Regieassistent: Annemarie Wenzel
Techniek/Licht: Norbert Starink
Decor: De Tijd is Rijp

Tour: september 2007 t/m mei 2008.
Artiest: Hassan's Angels
Seizoen: 2007 - 2008
Laatste 10 nieuwsberichten:
Recensies:
 
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2020
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100