Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Stefan Pop - Mijn blauwe periode Algemene informatie:

Programma informatie:

Eerst zien, dan geloven. Zo werkt het. Wat je niet ziet op internet, televisie, foto of telefoon, bestaat niet. Vindt men. Terwijl juist dat wat je niet ziet, tot de verbeelding spreekt.

In zijn tweede voorstelling zoekt Stefan naar het plaatje dat niet wordt gezien. Tweede voorstelling? Jazeker! U heeft Popaganda van Stefan Pop niet gezien? Jammer. Want dat sprak dus enorm tot de verbeelding. 'Verrassende digi-comedy,' schreef NRC. 'Het is prettig om een jonge cabaretier aan het werk te zien die verder gaat dan egocabaret, die bovenop de actualiteit zit en goed om zich heenkijkt,' voegde De Telegraaf daar aan toe. 'Van Pop gaan we zeker nog meer horen.' En zien natuurlijk. Want anders gelooft u het niet.
In Mijn blauwe periode etaleert hij wederom zijn rijk geschakeerde talent. Hilarische sketches, actuele anekdotes en scherpe teksten. Soms op het absurde af, maar altijd met een snoeiharde kern van waarheid. Gelooft u het wél? Niks daarvan! Eerst zien, dan geloven!

Hij heeft vaart, is brutaal met een glimlach, hij sluit aan bij de dagelijkse sores en irritaties en heeft niemand op het podium naast zich nodig." (De Volkskrant)
Artiest: Stefan Pop
Seizoen: 2012 - 2013
Laatste 10 nieuwsberichten:
22-12-2012 Recensie: Aimabele Pop schuurt en confronteert
09-05-2012 19e editie Amsterdams Studenten Cabaret Festival in aankomst
08-08-2011 Stefan Pop sluit zich aan bij Bunker Theaterzaken
Recensies:
Popaganda
Mijn blauwe periode
 
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2020
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100