Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Wijnand Stomp - Stomp X-Large Algemene informatie:

Programma informatie:

In de 25 jarige carrière van Wijnand Stomp zijn de oren van zijn luisteraars gegroeid van small, medium naar X-Large. Wijnand Stomp vertelt verder en groeit mee met zijn publiek dat volwassen is geworden. In deze onzekere tijd waarin werkelijkheid fabels blijken en luchtkastelen uit elkaar spatten. Waar zoete broodjes worden gebakken die bitter en zout smaken, snakt iedereen naar heldere verhalen met een goed eind.

In X-Large zien we hoe Wijnand Stomp als de levensgenieter Mister Anansi de wereld opnieuw leert lachen. Als je de tijd niet hebt moet je gewoon de tijd nemen. Koningen, presidenten, ministers, Antilliaanse tantes, Surinaamse oma’s en wijze buurvrouwen passeren in een razend tempo de revue en geven je een unieke kijk op het leven. Neem het leven zoals het komt, voor je het weet word je door het leven genomen!

Stand-up Storytelling is de door Wijnand Stomp gecreëerde fysieke mix van vertellen, comedy, cabaret en muziek. Razendsnel wisselt Stomp van personage en sleurt hij je mee in een stroomversnelling van verhalen. Als de slang van zijn vertelling begint te kronkelen waan je je even in een andere wereld.

Artiest: Wijnand Stomp
Seizoen: 2011 - 2012
Laatste 10 nieuwsberichten:
Recensies:
 
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2019
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100