Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:

Jarig:
> Mylene D’Anjou wordt vandaag 54
 
 
Narsingh - Trots op Rotiland Algemene informatie:

Programma informatie:

 Wat moet een Hindoestaan als hij geen arts of advocaat wil worden? Of zanger van het levenslied? Narsingh’s zoektocht door het leven is zeker niet de makkelijkste, maar wel de leukste. Narsingh leidt je daarbij langs Roti en Bollywood, Cricket en Goeroes, Suriname en India, Hindoe en Landbouw, Prem en Gandhi. Wat overeind blijft is de trots op Rotiland.

 
Narsingh is sinds 2002 het gezicht van het OHM jongerenprogramma [email protected] dat te zien is op Nederland 2 van de publieke omroep. In 2005 werd Narsingh binnengehaald bij FunX radio om de dagelijkse liveshow FunX Talk een stem te geven. Presenteren en maken van televisie- en radioprogramma’s is slechts een van zijn vele gezichten. Voordat hij begon met de sketches van “Hindo’s en Don’ts” een gewaagd project onder de vlag van OHM, was hij in 1999 begonnen met stand-up comedy in kleine gezelschappen. Naast zijn werkzaamheden in de media heeft Narsingh ook zijn acteerambities vorm kunnen geven. De film “Over Rozen” met Narsingh in de hoofdrol won de Tuschinsky award en de Avro Nassensteijn prijs. Tevens werd deze film genomineerd voor een Student Academy Award, hierna volgden gastrollen in diverse series en uiteindelijk een rol in de Indiase speelfilm “Saiyan Chitchor”. 
 
Narsingh heeft geruime tijd gewerkt aan de avondvullende voorstelling, “Trots op Rotiland”. Narsingh is Trots op Rotiland en dat laat hij weten ook! 
 
Artiest: Narsingh
Seizoen: 2009 - 2010
Laatste 10 nieuwsberichten:
Recensies:
 
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2020
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100