Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Martijn van Hese - Stemmen Algemene informatie:

Programma informatie:

Gedachtes en gevoelens gaan een eigen leven leiden zodra ze geen uitweg uit het hoofd vinden. Als je zoals Martijn al tijdens je geboorte je frustratie niet kwijt kunt betekend dat een leven vol van deze ‘stemmen’. Ze zijn de oorzaak van kleine stoornissen, sociale mankementen, dubieuze visies en vragen. Ze draaien overal omheen en raken verstrikt in zichzelf. Het zijn gedachtes die veel te hard door z’n hoofd galmen om gedachtes genoemd te kunnen worden. Ze willen antwoord op belangrijke vragen of geven nutteloze antwoorden. Vrije meningsuiting, reclame, iedereen roept wat ie wil. Ze galmen niet alleen door Martijn’s hoofd, ook kroppen ze zich op in onze tijdgeest. We staan op knappen en we voelen het allemaal! Wat kan je doen? Schreeuw! Jank! Praat! Zing! Maar vooral: Lach!


“Stemmen” heeft een lengte van één uur. Mocht u meer dan dat willen kunt u i.p.v. alleen Martijn ook het avondvullende “Duo, maar dan anders!” boeken. Dit is een samenwerking tussen Martijn en collega cabaretier Robert Derksen die zijn show ‘Niet Denken’ speelt. Een uur Martijn, een uur Robert… of andersom.
"Wij zijn pindakaas... maar dan anders!" zeggen Robert Derksen en Martijn van Hese in hun avondvullende voorstelling. Wat dat betekent? Ach, er is zo veel anders als we televisie moeten geloven. Maar in tegenstelling tot loze beloftes van een wasmiddelfabrikant die belooft dat ze anders dan anders nu wél voor een schone was zullen zorgen, staan Robert en Martijn ergens voor... KNOEI!!

Twee voorstellingen geweven tot een anderhalf uur durende theaterbelevenis waarbij het publiek misschien wel de allerbelangrijkste rol speelt. U wordt meegenomen en uit elkaar getrokken door twee enthousiaste en oprechte podiumbeesten die d.m.v. absurditeit en integere reflectie zichzelf willen doorgronden.

Maar goed, zul je net zien, als u er bent is alles net iets anders dan anders
Artiest: Martijn van Hese
Seizoen: 2004 - 2005
Laatste 10 nieuwsberichten:
03-04-2006 Martijn van Hese columnist bij Cabaretmagazine.nl
Recensies:
 
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2019
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100