Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Bert Hermelink - Niet van gisteren Algemene informatie:

Programma informatie:

Dit is het tweede cabaretprogramma van Bert Hermelink. Zijn eerste voorstelling ‘Raar’ heeft menigeen verrast. De meesten zelfs zodanig dat ze hem gemist hebben. Maar degenen die hem wél aan het werk hebben gezien zeggen unaniem: we waren erbij. Bert Hermelink gaat in zijn nieuwe voorstelling op zoek naar de vrouw in hem, vertelt over zijn jaarlijkse levende kerststal bij hem in de tuin en organiseert de eerste échte survivaltocht van Nederland waarvan hij dan ook de enige overlevende is. Maar ook emoties krijgen een plekje, o.a.in een troostrijk lied voor singles: 'Je bent misschien wel eenzaam, maar je bent ook alleen.' Hij presenteert tussen neus en lippen door een alternatieve begrafenis top-10 met 'Ik heb geen zin om op te staan'. En hij behandelt een aantal wonderen die de bijbel niet gehaald hebben.
Bert heeft ook een mening. Over veel dingen. Hij vindt bijvoorbeeld dat ze af en toe ook eens met de collectebus langs de deur moeten komen om je d'r wat úit te laten halen. En hij vindt dat je je relatie strikt gescheiden moet houden van je privéleven.


En dan nog 's wat: waarom stellen mensen tegenwoordig zo vaak overbodige vragen? Misschien lukt het Bert om daar antwoord op te geven.

Maar één ding staat vast: Bert Hermelink is niet van gisteren.
Artiest: Bert Hermelink
Seizoen: 2004 - 2005
Laatste 10 nieuwsberichten:
Recensies:
 
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2019
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100