Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:

Jarig:
> Ted Griffioen wordt vandaag 35
 
 
Arno van der Heyden - Wie maakt me los? Algemene informatie:

Programma informatie:

Het zevende programma van Arno van der Heyden draait om de zonden. Hebzucht, ijdelheid, woede, luiheid, jaloezie, wellust en vraatzucht bedreigen onze beschaving en iemand moet haar redden. Van sterke mannen valt al sinds 2000 jaar niets meer te verwachten en dus doet Arno het maar.
Niet sterk, wel slim. Zijn motto: iedereen is oké!
Bijvoorbeeld de hebzuchtige koning, die zijn zinnen heeft gezet op het beeldschone, maar ijdele meisje zonder spiegelbeeld. Of de wellustige droomprinses, die haar geliefde in zijn jaloerse dromen maar niet wil zien staan.

En ook het vraatzuchtige kind, dat zijn woede koelt op de weerloze wipkip. Ja, iedereen -"zelfs lui zoals u en ik"- is oké.

'Wie maakt me los' voert langs de krochten van de menselijke ziel en biedt een zeker houvast in sombere tijden. Na een avond vol meeslepende liedjes en conferences verlaat u de zaal als een ander mens. Vrolijk verward en/of helder hallucinerend. Er in elk geval heilig van overtuigd dat u twee dingen hard nodig hebt: Arno's CD en een stevige borrel. En wat nou toeval? Beiden zijn verkrijgbaar in de foyer van het theater! 't Is een geschenk uit de hemel. "Wie maakt me los?"

In 'Wie maakt me los?' zit veel muziek met Bas Mulder op piano en Hendrik-Jan Vermeulen op gitaren. Arno van der Heyden zingt en raakt een enkel instrument aan.
Artiest: Arno van der Heyden
Seizoen: 2005 - 2006
Laatste 10 nieuwsberichten:
Recensies:
 
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2020
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100