Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Cabarestafette - Cabarestafette Algemene informatie:

Programma informatie:

'Vanavond Cabarestafette met onder andere Cabaret Zak & As. Dat bestaat uit Erik van Muiswinkel, Justus van Oel en Erik Eygenraam.' Het is 21 januari 1986 en in het Scheepjestheater te Veenendaal speelt een van de eerste Cabarestafettes. Vele zouden volgen.
In het twintigjarige bestaan van Cabarestafette heeft het publiek kunnen kennismaken met zo'n 140 cabaretiers, onder wie Bert Visscher, Waardenberg & De Jong, Brigitte Kaandorp, Hans Teeuwen, Theo Maassen, Lenette van Dongen, Lebbis & Jansen, NUHR, Jeroen van Merwijk, Maarten van Roozendaal, Kees Torn, Sanne Wallis de Vries, Sara Kroos, Jochem Myjer, Wim Helsen en vele anderen die op een of andere manier zijn doorgebroken en meedraaien in het cabaretcircuit. Maar ook voor mensen als Henk van Vulten en Jacqueline Stolken was Cabarestafette van belang: zij kozen tijdig voor een carrière in het onderwijs en in de verpleging.

20 jaar Cabarestafette bewijst dat de formule onverwoestbaar is. Aan het begin van de avond legt de presentator uit dat Cabarestafette is opgebouwd uit drie optredens, twee voor en één na de pauze. Dat Cabarestafette geen festival is en geen wedstrijd. Dat Cabarestafette niet aan één plaats is gebonden, maar langs de theaters door het land toert. Dat Cabarestafette de deelnemers de kans biedt te wennen aan de grote zalen. Dat Cabarestafette het publiek kennis laat maken met nieuw cabarettalent. Dat een Cabarestafette-avond wordt samengesteld uit zo'n 25 deelnemers met ieder hun eigen stijl en vorm van cabaret. En dat daarom iedere Cabarestafette-avond anders is en uniek.

Cabarestafette is een samenwerkingsverband van Harry Kies Theaterprodukties en Mojo Theater Productions met medewerking van alle betrokken theaterbureaus.
Artiest: Cabarestafette
Seizoen: 2005 - 2006
Laatste 10 nieuwsberichten:
Recensies:
 
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2019
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100