Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Boom Chicago - Bite the Bullet! Algemene informatie:

Programma informatie:

Verslik je niet in Boom Chicago's nieuwe bijtende comedyshow!
De provocatieve, kritische comedyshow 'Bite the Bullet!' is Boom Chicago's productie voor het jaar 2005/2006. In een wakkere nieuwe show baant Boom Chicago zich een weg door de wereld van vandaag met een mix van sketches en frisse, nieuwe improvisaties.

Met open ogen en een wijde blik raakt het gezelschap op hilarische wijze serieuze onderwerpen als intergratie, religieus fanatisme en terrorisme. De afwisseling met lichtere onderwerpen in lachwekkende scènes over taxichauffeurs, commerciële rappers en de politiek van het daten, resulteert in een niet te versmaden nieuwe voorstelling die je gezien moet hebben.

De Engelstalige voorstellingen zijn snel en opwindend. Geen cabaret, geen stand-up, geen theater, maar een energieke mix van actuele sketches en pure, rauwe improvisaties waarbij het publiek de onderwerpen bepaalt. De helft van de voorstellingen is geïmproviseerd, de andere helft bestaat uit geschreven sketches. De ongelofelijk snelle en slimme improvisaties zijn hèt handelsmerk van Boom Chicago. De acteurs spelen scènes die ze ter plaatse bedenken aan de hand van suggesties uit het publiek. Een live muzikant, live internetimprovisaties en video vullen de acteurs aan. Boom Chicago shows zijn dynamisch, verrassend en uniek in de wereld.
Artiest: Boom Chicago
Seizoen: 2005 - 2006
Laatste 10 nieuwsberichten:
17-02-2011 Vernieuwd Boom Chicago opent deuren
06-10-2010 Boom Chicago komt naar Utrecht
Recensies:
 
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2019
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100