Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Ernst van der Pasch - Scherp blijven Algemene informatie:

Programma informatie:

Met zijn derde programma Weg creëerde Van der Pasch misschien wel de kleinste hype van Nederland. De zalen liepen vol en de pers omarmde massaal de jonge alleskunner. Het Parool vond “zijn filosofische benadering een verademing in deze tijd van schreeuwen”, de Volkskrant noemde hem een “prachtige verteller met gevoel voor sfeer” en de One was blij dat er “eindelijk een man opstond die wél in staat is zich emotioneel te uiten”.

Het gaat dus goed met Van der Pasch. Veel te goed. Want als er iets oninteressant is om naar te kijken en luisteren, zijn het wel mensen met wie het goed gaat. Daar gaat zijn nieuwe programma dan ook niet over.
Parachutes die niet opengaan. Gemiste strafschoppen in laatste minuten. Grote filosofische vraagstukken en valkuilen van het geluk. En over wat je kan doen om ze te vermijden: Scherp Blijven.
In Scherp Blijven zit genoeg stof tot nadenken voor een avond in de kroeg, genoeg liedjes om met kippenvel bij weg te zwijmelen en grappen die je later kan navertellen aan vrienden en familie. Scherp Blijven gaat over Het Leven. En over hoe het gegarandeerd een paar keer fout gaat.

Ernst van der Pasch (1974) maakte drie cabaretprogramma’s, een CD, speelde in een toneelstuk, een improvisatievoorstelling, en trainde een jaar mee met de comedytrain. Naast zijn theaterbezigheden schrijft hij columns en reisverhalen en presenteert hij het TV-programma Het Klokhuis.
In de zomer van 2004 komt er een nieuwe CD van Ernst uit, met arrangementen van Jan Wessels (Metropole Orkest).

Artiest: Ernst van der Pasch
Seizoen: 2005 - 2006
Laatste 10 nieuwsberichten:
24-07-2009 Laughing Matters komt eraan!
25-04-2009 Ernst van der Pasch minder zwart dan Theo Maassen
Recensies:
 
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2018
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100