Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Eric Koller - Kook Algemene informatie:

Programma informatie:

Als de druk van de concurentie groot is, kun je je in de horeca weinig missers permiteren. Een haar in de soep, een lippenstift afdruk op een wijnglas, een verkeerde bestelling. Het zijn ongelukjes die in deze situatie fataal kunnen zijn.
Maar ongelukjes zitten nou eenmaal altijd in een klein hoekje En uitgerekend in dát hoekje probeert onze kok een heerlijke soep te bereiden.

Koller zou Koller natuurlijk niet zijn als hij het leven van zijn personages niet onmogelijk zuur zou maken.
Want wat doe je als alles in de soep loopt en er niet genoeg ingredienten blijken te zijn voor een nieuwe soep, als je tienduizend lepels hebt en het enige wat je nodig hebt is een mes? En als de klanten in je restaurant vinden dat ze wel lang genoeg op hun eten hebben gewacht?
Dan komt het aan op de creativiteit van de kok en zal hij het hoofd koel moeten houden om alles tot een goed einde te brengen.

Kook is een verrukkelijk snelle tekstloze slapstick in de traditie van eerdere voorstellingen als Bezet (met de toiletpot) en Complex (het studentenhuis) waarin Koller met zijn unieke elastieke lijf en bizarre plooiporem razendsnel van het ene personage in het andere schiet.

Duur: ±30 min.
Artiest: Eric Koller
Seizoen: 2005 - 2006
Laatste 10 nieuwsberichten:
24-07-2009 Laughing Matters komt eraan!
04-01-2007 Bestelbus Eric Koller gestolen.
Recensies:
 
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2020
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100