Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Speelman & Speelman - Niet over één spoor Algemene informatie:

Programma informatie:

Twee broers maken een tripje naar Amsterdam. Het kost ze moeite om zich af te sluiten van alles om hen heen. Er gebeurt te veel en de wereld is zo klein geworden dat je een harnas nodig hebt om je te verweren. Geen wereld voor gevoelige mensen, want niet alles in het leven gaat over één spoor. Vooral niet als de ene broer zijn leven een andere wending wil geven en dat geheim houdt voor de ander.
Niet over één spoor” is een theatervoorstelling, waarin de muzikaliteit en de humor van de broers de boventoon voert en waarin ze met hun fysiek theater iedereen meenemen op hun merkwaardige reis.

"Gideon! Weet je wat jij eens zou moeten doen? Jezelf naakt voor de spiegel neer zetten, een roos in je reet douwen en voelen dat je in bloei staat. Schoonheid zit van binnen, man." Uit: Niet over één spoor.

De broers Daan en Joost Speelman uit Haarlem studeerden aan de Theaterkade in Amsterdam. Geïnspireerd door hun dagelijkse treinreis naar Amsterdam begonnen ze te schrijven, ongehinderd door de wetten van het zogenoemde cabaret. Maar dat weerhield hen er niet van om tweede te worden tijdens het Amsterdams Kleinkunst Festival 2005.
Artiest: Speelman & Speelman
Seizoen: 2006 - 2007
Laatste 10 nieuwsberichten:
11-06-2013 Genomineerden Poelifinario en Neerlands Hoop 2013 bekend
13-12-2012 Recensie: Aanstekelijk optimisme van Speelman & Speelman
16-09-2009 De vijfhoek op z’n kop!
24-07-2009 Laughing Matters komt eraan!
Recensies:
Optimisten
 
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2018
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100