Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Lambert-Jan Koops - Dedemsvaart, uw aandacht waard Algemene informatie:

Programma informatie:

Je zult toch maar in Dedemsvaart geboren worden. Achteraf gezien een goede start want er is daar zo weinig te doen, dat je als kind een goede fantasie gaat ontwikkelen om de stilte te overleven. Vol ideeën is Lambert-Jan Koops aan zijn eerste avondvullende cabaret programma begonnen. Maar niet nadat hij al snel een aantal cabaretprijzen in de wacht sleepte waaronder het Deltion Cabaretfestival.

Het begon echter allemaal met het winnen van de eerste Culture Comedy Award. Zijn speech duurde tussen de drie en vier seconden en bestond uit de woorden: “Nou, eeuh, bedankt.”
De jury formuleerde het aldus: “Gestileerde razernij van een hooligan met een hart van goud, gebracht op het ritme van Oasis, The Strokes en Johnny Rotten, die op geniale wijze speelt met de problemen die de moderne mens dagelijks moet zien te overwinnen.” Diegenen die Lambert-Jan Koops al volgen sinds de finalisten tour verbazen zich dan ook niet over de ontwikkeling die hij in drie jaar tijd heeft doorgemaakt. Lambert-Jan heeft zich ontpopt tot een ijzersterke solo cabaretier.

Lambert-Jan is nu een echte verhalenverteller die praat over alles wat hem bezighoudt. Hij heeft het hierbij met name over de dingen die hem irriteren in het dagelijks leven. Wanneer de spanningen en de ellende te hoog oplopen, weet Koops echter te relativeren en koelt hij even af.

Lambert-Jan Koops grote doorbraak kwam dit jaar bij de tweede editie van Hard Gelach bij Radio 3fm. Daar is hij door het grote publiek ontdekt. Als taal fenomeen met het klein Oost Nederlandse accent, wordt Lambert-Jan wel gezien als de mogelijk waardige opvolger van Herman Finkers. De humor en timing komen al aardig in de buurt.
Artiest: Lambert-Jan Koops
Seizoen: 2006 - 2007
Laatste 10 nieuwsberichten:
13-03-2010 It happens in Boekelo!
11-01-2007 TV opnamen van Lambert-Jan Koops.
19-04-2005 Lambert-Jan nogmaals solo in Theater Pepijn
16-03-2005 Lambert-Jan & Edgar winnen!
15-03-2005 filmQuiz bij Veronica - LambertJan is erbij
Recensies:
 
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2019
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100