Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Eric Koller - Fool Koller Algemene informatie:

Programma informatie:

Koller heeft een theatervorm ontwikkeld die niet in het woordenboek voorkomt. Simpelweg omdat er geen juiste benaming voor is. Hij wordt vergeleken met Mr. Bean en zijn voorstellingen zouden geïnspireerd zijn door Waardenberg en De Jong. Geen van deze vergelijkingen doen Koller recht. Koller is vooral Koller. Een eigen stijl, een eigen vorm, een eigen merk. Om dat te onderstrepen geeft Koller u in 'Fool Koller' nog eens de kans om hem in optima forma te leren kennen.

'Fool Koller' is een jubileum en toch ook weer niet. In deze show neemt Koller een greep uit bestaand repertoire opnieuw onder de loep. Jan Klaasen, het waterballet, de bejaarde met het looprek, de golver, de bingo? Het zijn de typische weergaloze Koller-scènes.

Onder begeleiding van Peter de Jong (Maxi van Mini) verdiepte Koller zich in zijn eigen unieke vorm en zijn deze scènes als het ware opnieuw gemasterd en gedigitaliseerd.

Koller blijft echter ook vooruit kijken en daarom is 'Fool Koller' geen best-off programma, maar het beste programma van ? De legendarische scènes van voorheen zijn aangevuld met nieuwe stukken, want dat kon Koller toch niet laten. Geen vrijblijvende scènes, geen losse flarden. Koller pakt uit in decor en beeld en gebruikt zijn cartooneske ervaringen om de scheidslijn tussen tragiek en hilariteit te vervagen
Artiest: Eric Koller
Seizoen: 2006 - 2007
Laatste 10 nieuwsberichten:
24-07-2009 Laughing Matters komt eraan!
04-01-2007 Bestelbus Eric Koller gestolen.
Recensies:
 
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2020
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100