Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:

Jarig:
> Ted Griffioen wordt vandaag 35
 
 
Arno van der Heyden - ZINKT (geen zeemansliedjes) Algemene informatie:

Programma informatie:

ZINKT (geen zeemansliedjes) gaat over het leven vanaf het moment, dat je er geen problemen meer mee hebt om ouder te worden. Rozen verwelken, schepen vergaan. Precies. Zo is het. Maar verval heeft ook zijn mooie kanten. Wat zinkt kan met hernieuwde schoonheid weer boven komen drijven. Zoals een bos zich na een verwoestende bosbrand vaak verrassend herstelt. En iemand, die zich kaal scheert dikwijls een mooiere haardos terug krijgt dan ie had.

ZINKT (geen zeemansliedjes) wordt door Arno van der Heyden grotendeels gezongen en met korte conferences aan elkaar geïmproviseerd. Tussenteksten, die met het moment te maken hebben, met het hier en nu. De actualiteit, de plaats van optreden, de reacties van het publiek, maar ook Arno’s eigen humeur. Hij zinkt zoals hij gebekt is.

Bepalend voor de sfeer zijn de muziek, de liedteksten en de interactie met de zaal. Arno wordt omringd en ondersteund door het 'alle-hens-aan-dek-orkest' onder leiding van Bas Mulder.
Behalve eigen nummers zingt Arno liedjes van o.a. Jan Veldman, Fred Buscaglione, Ramses Shaffy, Tom Waits en Ivo de Wijs. Maar ook van Johan Sebastiaan Brel, de weduwe Joustra, Generaal Pardon en de Drie Pinten.

ZINKT (geen zeemansliedjes)
is een cabaretesk concert, dat sfeervol uit de hand kan lopen

Het "Alle-hens-aan-dek-orkest" bestaat naast Bas Mulder uit Hendrik Jan Vermeulen, Lucas van Helsdingen en Margreet van der Heyden. Zij spelen op piano, gitaar, mandoline, accordeon, (alt)viool, klarinet en saxofoon. En nog meer tokkel-, strijk- en blaasinstrumenten (onder andere de zink!), allerhande zakken (van trek tot doedel), zingende zagen (akoestisch en elektrisch) en niet te vergeten de scheepshoorn en de sopraan-marifoon. Komt dat horen!
Artiest: Arno van der Heyden
Seizoen: 2006 - 2007
Laatste 10 nieuwsberichten:
Recensies:
 
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2020
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100