Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Profiel van: Dara Faizi Algemene informatie:
Dara Faizi

Over:

Met zijn introverte en cynische stijl valt Dara op. Als toeschouwer heb je constant het gevoel dat je balanceert tussen een lach of een ongemakkelijk gevoel. Religie, afkomst of kabelmaatschappijen, geen onderwerp is taboe. Zijn manier van spelen is zo kalm, dat mensen zich wel eens hebben afgevraagd of Dara(van oorsprong Afghaan) wel weet dat er publiek in de zaal zit. Stand up is de uitlaatklep van deze jonge comedian, die al vroeg in zijn leven veel van de wereld heeft gezien. Door gebruik te maken van zijn ervaringen in binnen- en buitenland, schetst hij een bijzonder beeld van zijn denkwereld.
Dara Faizi(1988) is na een aantal omzwervingen(o.a Rusland, Tadzjikistan en Bergen op Zoom) in Nederland gaan wonen. Al op redelijk jonge leeftijd ontdekt hij stand up comedy, en besluit het ook eens te proberen. Het blijkt hem zeer goed te liggen, en het aansluiten bij de Comedy Explosion ervaart hij als zeer prettig en nuttig.
In 2007 won Dara Faizi de juryprijs tijdens het Griffioen Cabaretfestival. De jury over Dara: “Hij begint zijn programma als een schooljongen die een spreekbeurt houdt, maar wordt gaandeweg losser en venijniger. Hij heeft een gezonde zelfspot, beschikt over verschillende stemtechnieken. Dara heeft een oorspronkelijke, opmerkzame stijl.”
Website: www.darafaizi.nl
Management: Tiemersma en Van Bokhorst Theaterproducties
Speellijst Ga naar speellijst
Laatste 10 nieuwsberichten:
30-09-2013 Dara Faizi overleden
09-05-2012 19e editie Amsterdams Studenten Cabaret Festival in aankomst
17-03-2012 Interview met Dara Faizi, winnaar GSCF 2010
23-02-2012 Wereldse humor op de donderdagavond
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2022
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100