Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Profiel van: Margriet Bolding Algemene informatie:
Margriet Bolding

Over:

Margriet Bolding (1977) is geboren en getogen in Amersfoort. Als nakomertje in het gezin van drie kinderen kon ze zich optrekken aan haar negen jaar oudere broer Alex en tien jaar oudere zus Hanneke. Resultaat: Margriet liep van huis weg toen ze drie jaar oud was.

Later liep ze nog verder weg: ze ging studeren in Groningen. Ze is afgestudeerd in de Persoonlijkheidspsychologie en Arbeids- en organisatiepsychologie aan de Rijksuniversiteit Groningen. Tijdens haar studie vond ze met name de toegepaste psychologie interessant, zoals het maken en geven van trainingen en het ontwikkelen van loopbaaninstrumenten. Voor haar afstudeeronderzoek heeft Margriet een nieuw loopbaaninstrument gemaakt in opdracht van het bureau GITP International B.V.

Na haar studie heeft Margriet ruim vier jaar gewerkt bij de Provincie Groningen, op de afdelingen Cultuur, Omgevingsbeleid en Personeel & Organisatie. Ze is projectleider personeelsinstrumenten geweest en heeft de invoering van competentiemanagement en 360 graden feedback bij de Provincie Groningen begeleid.

Daarnaast is Margriet een echt podiumbeest. In 1999 heeft Margriet de Persoonlijkheidsprijs gewonnen op het Groninger Studenten Cabaret Festival en sindsdien maakt ze cabaret op maat voor bedrijven en instellingen. In april 2008 won ze de tweede prijs tijdens het Wim Sonneveld Concours van het Amsterdams Kleinkunst Festival. De vice kampioen!!
(Bron MargrietBolding.nl)
Website: www.margrietbolding.nl
Management: Hans Lansink Theaterbureau
Speellijst Ga naar speellijst
Laatste 10 nieuwsberichten:
Theater geschiedenis:
2009 - 2010 Viva Depressiva!
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2021
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100