Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Profiel van: Rob en Emiel Algemene informatie:
Rob en Emiel

Over:

Emiel Lensen en Rob Mollien zijn beide professioneel goochelaar. Zij zijn zeer bedreven in de wereld van de magie. Al jaren worden zij door diverse instellingen en bedrijven uitgenodigd om hun kwaliteiten als goochelaars en entertainers. Zij hebben elkaar leren kennen door hun bezigheden als goochelaar en al snel ontstond er een hechte vriendschap. Hun gedeelde passie voor het goochelen en hun vakmanschap, heeft de heren doen besluiten om hun kwaliteiten te combineren en zo zijn zij een uniek en ijzersterk duo geworden.
Mocht u één van de heren ooit eerder aan het werk hebben gezien, dan weet u dat kwaliteit hoog in het vaandel staat. Als u ze samen aan het werk ziet, dan kunt u zelf zien hoe perfect zij elkaar aanvullen!
Miljoenen mensen hebben inmiddels van hun kunsten genoten en beide heren hebben hun medewerking verleend aan meerdere radio- en televisie optredens. Eerder traden zij op in o.a. België, Frankrijk, Groot-Brittanie, Duitsland, de Dominicaanse Republiek, Engeland, Thailand, Australië, Zuid-Korea, Brazilië en de U.S.A.
Website: www.tricolour.nl
Management: TriColour Producions
Speellijst Ga naar speellijst
Laatste 10 nieuwsberichten:
Theater geschiedenis:
2008 - 2010 Goeie Grutten
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2022
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100