Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Profiel van: Wouter Meijs Algemene informatie:
Wouter Meijs

Over:

Wouter Meijs groeit op Terschelling op en verlaat het eiland op zijn 18e om in Utrecht Natuurkunde te gaan studeren. Deze studie maakt hij niet af omdat hij veel liever op zijn fiets zit. Als gepassioneerd wielrenner rijdt hij wedstrijden bij de elite amateurs en vreet hij veel pasta en kilometers in onder andere Italië, Spanje en Australië.

In 2003 besluit hij het op de fiets iets rustiger aan te doen en begint hij met acteeropleiding de Trap in Amsterdam. Een jaar later bezoekt hij voor het eerst een open podium waar hij ontdekt dat stand-up comedy haast even leuk is als fietsen en ook een blijkbaar aangeboren talent. Hij besluit deze nieuwe ambitie te volgen doet op 15 juni 2005 auditie bij Comedytrain. Sindsdien staat hij zeer regelmatig in Toomler, reist met de rest van de jonge garde door Nederland met de Cafétour en staat meerdere malen in het voorprogramma van de Jazzshow van Hans Teeuwen in Panama.

Wouter heeft inmiddels zijn horizon verder verbreed en speelt regelmatig op verschillende stand-up podia in Engeland. Hij wordt daar met open armen verwelkomd en Engeland lijkt aan zijn voeten te liggen. Dit weerhoudt Wouter er gelukkig niet van om gewoon nog steeds wekelijks in Toomler op te treden.

Bron: Comedytrain, Amsterdam

Website: www.myspace.com/woutermeijs
Speellijst Ga naar speellijst
Laatste 10 nieuwsberichten:
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2021
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100