Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Profiel van: Tom Sligting Algemene informatie:
Tom Sligting

Over:

Tom Sligting is standupcomedian van het eerste uur. Zijn comedy carrière begint in december 1994 in café Helmers in Amsterdam. Helmers is de eerste kroeg die comedy avonden organiseert. Dat wil zeggen; biljard tafel de hoek in, plank erover, microfoon en lampje erop en klaar. Nostalgische dinsdagavonden.

Kort daarna opent het Comedy Café op het Max Euweplein in Amsterdam haar deuren. John Fealley en Tom staan elk weekend op de planken en Tom presenteert de eerste drie jaar alle open podium avonden. Het is soms letterlijk vechten om als comedian te overleven: het publiek weet nog niet wat hun overkomt. Nu, negen jaar later, is het publiek klaar voor een professioneel standupcomedy circuit met tientallen gedreven comedians.

Als headliner bepaalt Tom de dynamiek van de show; snel, gevat en altijd actueel. De Telegraaf schrijft over Tom ‘buitenechtelijk kind van Freek en Youp’. Ook Tom neemt je razendsnel mee in zijn belevingswereld. Zijn aparte kijk op alledaagse dingen geeft een herkenbaar maar ook een hilarisch beeld. Heckelen mag!

Website: www.standupcomedian.nl
Management: Comedy Café
Management: TriColour Producions
Speellijst Ga naar speellijst
Laatste 10 nieuwsberichten:
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2021
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100