Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:

Jarig:
> Theo Maassen wordt vandaag 55
 
 
Profiel van: Tim van der Sluijs Algemene informatie:
Tim van der Sluijs

Over:

Tim van der Sluijs? Nooit van gehoord!

Dat kan kloppen. Tim van der Sluijs is één van de best bewaarde cabaretgeheimen van Nederland. Zijn fans weten hem al jaren te vinden in de theaters. Het grote publiek, ach, dat logt per ongeluk in op cabaret.nl en denkt: "Who the fuck is Tim van der Sluijs?"


Even bijpraten dan:

Tim van der Sluijs trad voor het eerst op in 1990, voor een louche studentenvereniging in Utrecht. Een klein podium, een valse piano en een dronken publiek hadden afdoende waarschuwing moeten zijn, maar Tim ging door.

Nu 5 avondvullende voorstellingen en 12 oudejaarsconferences later is het podium wat groter, de piano af en toe gestemd en het publiek zowaar een beetje nuchter geworden. Als één van de weinige cabaretiers van zijn generatie ontwikkelde Tim zich tot een politiek actueel en geëngageerd cabaretier. Hij schrijft over alles dat hem raakt en opvalt in het wereldnieuws. De actualiteit van de dag bepaalt voor een groot deel de inhoud van zijn voorstellingen. Daarnaast zingt hij in zijn programma's veel liedjes. Tim behoort tot de betere tekstschrijvers van Nederland. Zijn liedjes zijn krachtig, humoristisch of gevoelig en hebben briljante tekstvondsten.
Website: www.timvandersluijs.nl
Management: TC Management
Laatste 10 nieuwsberichten:
20-11-2004 Prijsvraag Tim van der Sluis afgelopen.
Theater geschiedenis:
2005 - 2006 Oudejaarsconference 2005
CD's:
Ik wou dat ik er nog zo één had
De negentiger jaren
Stad vol gekken
Punt! (Single CD)
DVD's:
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2021
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100