Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Profiel van: Niek Boes Algemene informatie:
Niek Boes

Over:

Gefascineerd door theater, muziek en de kleinste geluidjes begon Niek Boes op 5-jarige leeftijd zijn artistieke leven, waarmee hij als klein jochie vrienden en familie vermaakte en harten veroverde. Zijn Donald Duck-monoloog, onbegrijpelijk en geheel ontbloot van welke betekenis dan ook.
Niek begon zijn officiële carrière in 1988. Hij was 14 toen het eerste contract de deur uit ging. Naast zijn studie trad Niek op in binnen- en buitenland met zijn befaamde en unieke theatershows. In 1990 ”Niks Zeggen, Slap Lachen”, in 1992 ”Van F16 tot Trabant”. In de loop der jaren ont-wikkelde Niek met zijn stem een scala aan niet van echt te onderscheiden geluidenimitaties die hij in zijn shows verwerkte.

Niek’s veelzijdigheid leverde hem in 1997 de Nederlandse “Populariteitsprijs” op en als eerste Nederlandse artiest in Duitsland “Die Internationale Goldene Künstlerpreis”.

Vanzelfsprekend bleef het talent van de jonge entertainer niet onopgemerkt. Verschillende gastoptredens voor tv, radio en evenementen volgden, zijn optreden in de “Ivo Niehe’s TV Show” is veel besproken evenals zijn “act” in het radioprogramma de “Breakfast Club”. Terwijl de filemeldingen voorgelezen werden imiteerde Niek de filegeluiden. Tal van 3FM-luisteraars maakten die vroege ochtend kennis met Niek Boes.
Website: www.niekboes.nl
Management: Niek Boes Productions
Speellijst Ga naar speellijst
Laatste 10 nieuwsberichten:
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2022
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100