Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Profiel van: Mylou Frencken Algemene informatie:
Mylou Frencken

Over:

Mylou Frencken (1966 -geboren in Amsterdam, opgegroeid in Haarlem, en nu alweer geruime tijd woonachtig in Alkmaar) studeerde af in 1991 aan de Academie voor Kleinkunst en won in 1991 de Persoonlijkheidprijs van het Cameretten Festival.

Hoewel de meeste mensen haar vooral zullen kennen als de zingende bardame uit de televisiequiz Met het Mes op Tafel, is Mylou Frencken veel meer dan dat.

In vakkringen wordt Mylou Frencken beschouwd als één van de betere vrouwelijke singer/songwriters die ons land rijk is. Haar werk, ook wel omschreven als ‘het betere Nederlandse lied’, kenmerkt zich door een heel eigen geluid en een prettige maar vertwijfelde kijk op de wereld. Mylou Frencken creeert een sfeer van intimiteit en verrassing. Met haar pianospel en de “miniatuurtjes” die haar liedjes zijn, is Mylou Frencken, zoals een journalist het zo treffend omschreef, ‘als de zon in februari’.

Behalve voor zichzelf schrijft Mylou Frencken voor onder anderen Angela Groothuizen en Brigitte Kaandorp en het televisieprogramma Sesamstraat. Verder is zij wekelijks te beluisteren met eigen werk in het radioprogramma Andermans Veren.

In september 2005 komt de langverwachte cd van Mylou Frencken uit, waarop zij samenwerkt met een aantal gerenommeerde muzikanten uit de wereld van kleinkunst en lichte muziek.
Website: www.myloufrencken.nl
Management: KIK Productions
Laatste 10 nieuwsberichten:
16-12-2011 Recensie Mylou Frencken
Theater geschiedenis:
2011 - 2013 Mylou geeft Licht
2009 - 2010 Uit bed
Recensies:
Mylou geeft Licht
 
CD's:
Alles Nog Prachtig.
DVD's:
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2021
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100