Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Profiel van: Martijn Oosterhuis Algemene informatie:
Martijn Oosterhuis

Over:

Tijdens een bezoek aan de Engelenbak in 1994, een fameus open podium in Amsterdam, besloot Oosterhuis zelf het publiek te vermaken. De volgende dag belde zijn eerste opdrachtgever. Vanaf dat moment is Martijn Oosterhuis actief als cabaretier en stand-up comedian en heeft hij inmiddels honderden optredens op zijn naam staan. Oosterhuis trad onder meer op tijdens het Lowlands festival, Crossing Border, het Mundial Festival in Tilburg, A BIG Night of Comedy in Den Haag en de Boulevard in Den Bosch. Verder is Martijn al jarenlang een graag geziene gast in het Comedy Café te Amsterdam.

In 1997 won Martijn de persoonlijkheidsprijs van Cameretten. Hij besloot eerst naar Londen te gaan alwaar hij optrad in de Comedy Store en was tevens de eerste Nederlandse deelnemer aan 'So you think you're funny' (vierde prijs) in Edinburgh tijdens het grootste internationale stand-up comedy festival van Europa. In 2002 maakte Martijn Oosterhuis zijn theaterdebuut met zijn 1e solo programma ‘Echt’. Momenteel speelt hij zijn 2e programma ‘ Van Huis Uit’.

Met het BNN programma de LAMA’s behaalde Oosterhuis een nominatie voor de Televisierring 2004 en ook heeft hij een eigen TV kanaal bij 2gotv. Martijn was columnist voor de Penthouse, schreef voor VPRO’ s waskracht en verscheen in meerdere programma’s als gast.

Martijn Oosterhuis valt op door zijn materiaal dat direct uit het leven gegrepen is. Hij heeft een zeer grote grapdichtheid die er voor zorgt dat zowel een kleine theaterzaal met honderd man als een grote tent met vijfentwintighonderd toeschouwers een ultieme avond met comedy beleven.
Website: www.martijnoosterhuis.nl
Management: Comedy Café
Management: Impresariaat Geen Idee
Speellijst Ga naar speellijst
Laatste 10 nieuwsberichten:
11-11-2009 Martijn is gezicht van Tempo Team Professionals
25-09-2009 Oudejaars conference Comedy Central
04-09-2004 Vervolg op afgelast tournee Martijn Oosterhuis.
29-08-2004 Martijn Oosterhuis zegt Tour af.
Theater geschiedenis:
2006 - 2007 Van Huis Uit
2005 - 2006 Van huis uit
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2021
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100