Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Profiel van: Jummoo Algemene informatie:
Jummoo

Over:

Muzikale humor: populaire muziek wordt op een originele manier genterpreteerd met visuele en muzikale vondsten zodat het resulteert in een soort swingpaleis voor een intelligent publiek.
Rik Debonne is muzikaal adviseur voor diverse theaterproducties van o.m. Victoria, Het muziek Lod en hij had de muzikale leiding van de productie 'A Clockwork Orange' van het Nationaal Theater Gent (seizoen '97-'98).

Ron De Rauw was laureaat van het Camerettenfestival in Delft en is actief als zanger-acteur in diverse televisie- en theaterproducties.
---
Op 24 juni 2006 trad het duo voor het laatst samen op. Na zeven intensieve seizoenen en 683 voorstellingen! Daarmee komt een (voorlopig?) einde aan één van de meest succesvolle humorduo's van de jongste jaren. Hun voorstellingen werden in binnen- én buitenland steeds -zowel door pers als publiek- met superlatieven overladen. "We wilden stoppen als het nog goed draait" verklaarden ze aan de pers.

Beiden vonden het ook "tijd voor iets anders". Ze slaan elk een andere weg in. Rik Debonne werkt samen met Frank Degruyter aan een Nederlandstalig muzikaal cabaretprogramma onder de naam Quartier Lapin (zie verder op deze site in de rubriek Muzikale Humor). Ook Ron De Rauw gaat verder met muzikale humor. Hij maakt onder de naam 'Moo (zie verder op deze site onder de rubriek Muzikale Humor) een muziekkomedie met de voorstelling "Little Ronny Peacock & The Bel Mundo's"
Management: PUURee Management & Organisatie
Laatste 10 nieuwsberichten:
Theater geschiedenis:
2004 - 2005 Cockamamy
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2022
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100