Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Profiel van: Johnny Ruisch Algemene informatie:
Johnny Ruisch

Over:

Johnny Ruisch kwam ter aarde op 25 september 1980, de eerste drie jaar heeft hij alleen maar gehuild, daarna werd het wat rustiger. Eindelijk mocht hij naar de peuterspeelzaal waar hij dagelijks de wc`s door ging trekken.Dat vond hij leuker dan de zandbak of de glijbaan.

Toen was het op naar de kleuterschool, de Blokkendoos, na 2 zeer succes volle jaren stroomde hij vol overgave door naar de Airborneschool, de plaatselijke basisschool in Renkum. Zonder problemen, de toiltetten werden niet meer doorgetrokken, haalde hij groep 4 waarbij hij meteen één van de grote rollen in de jaarlijkse kerstmusical krijgt. Johnny speelt de fantastische rol van Melaatse, dit voelde zo goed dat hij maar één ding wilde: MEER!!

Gelukkig komt sinterklaas elk jaar langs en kon Johnny zijn verhalen vertellen voor de klas. Zijn favoriete verhaal; De Charmante Koffiepot. Na al die mooie jaren kwam een eind aan de bassisschool en Johnny was alles, behalve klaar om naar de middelbare school te gaan. Daarom een jaartje naar de Jan Lighthart School, een zwaar gesubsidieerde school voor de plaatselijk geestelijk gehandicapten kinderen van de gemeente Renkum.

Na 3 weken remidial teaching besloot john toch maar zijn act op te geven en al gauw stroomde hij door naar de Haverlanden Mavo in Wageningen, na deze met zes negens en een tien te hebben afgerond ging hij naar de Hotelschool in Wageningen. Lekker een tijdje naar Curaçao om stage te lopen en nadat het bedrijf na 6 weken failliet ging werd hij daar maar duikinstructeur.

Eindelijk was de Hotelschool afgerond, Johnny wist alles van wijn, alles van eten, alles van dingen die je eigenlijk niet nodig hebt in je leven, en wat doe je dan...........dan word je intercedent. Na een half jaar werd Johnny bij het geluid van een fax zo aggressief dat hij van het RIAGG moest ontwennen. Hj besluit om skileraar te worden in Kirchberg.

Gelukkig werd hij in maart 2002 gered door Six Flags Holland waar hij via personeelsplanner de entertainment in rolt. Het bloed blijft kruipen waar het niet gaan kan en Johnny staat regelmatig in Six Flags shows te presenteren. Hij regisseert zelfs een aantal shows in 2004. Het bloed blijft kruipen riching theater, hoe kan het ook anders na het grandioze succes van de melaatse in de plaatselijke kerk van Renkum. In 2003 staat Johnny tijdens een voorronde van Cameretten in Deventer, niet naar de halve finale door! Wel een aanmoedigend juryrapport.

Nu is Johnny er klaar voor. Hij gaat op weg, op weg naar de theaters van Nederland.
Website: www.ikbenopweg.nl
Laatste 10 nieuwsberichten:
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2021
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100