Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Profiel van: Jasper Valstar Algemene informatie:
Jasper Valstar

Over:

Jasper weigert te integreren in Comedyland. Dus geen platte seks en alleen eigen materiaal. Hij is wel heel actueel. Regelmatig bellen journalisten hem op voor het laatste nieuws. Trefwoorden: Spelletjes, slapen, Sparta en de rest.

Na copywriting en bedrijfsjournalistiek is Jasper in ?99 het comedy podium opgeklommen. Inmiddels speelt hij in de line-ups als headliner. Hij werkte adviserend en schrijvend ook mee aan de Sinterklaasconference van Javier Guzman.
Naast headliner is Jasper ook vaak te zien als Emcee, en is hij de pilaar van de Comedy Explosion. Hij heeft ervaring in het leiden van forums en kan door zijn copywriters achtergrond desgevraagd op maat geschreven materiaal leveren. Een hoogtepunt was zijn bijdrage ? in het Duits ! ? aan het WDR programma Hart an der Grenze live voor ruim 500 toeschouwers. Ook is hij tegenwoordig regelmatig op de Belgische podia te zien.
Jasper is vaste tekstschrijver voor Vara Laat en schreef teksten voor de tweede Sinterklaasconference van Javier Guzman.
Website: www.jaspervalstar.nl
Management: Impresariaat Ruhl
Speellijst Ga naar speellijst
Laatste 10 nieuwsberichten:
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2021
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100