Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Profiel van: Jandino Asporaat Algemene informatie:
Jandino Asporaat

Over:

Jandino Jullian Asporaat werd in 1981 in Willemstad, Curaçao geboren. Elf jaar later verruilde de familie Asporaat Curaçao voor het bruisende Rotterdam. Na zijn opleiding werkte Jandino kort als schilder, maar al snel kwam hij achter zijn ware talent: entertainen.

Jandino zocht de spotlights op en begon zijn carrière in 2002 bij de Rotterdamse jongerentheatergroep ‘Young Stage’ waar hij twee seizoenen met veel furore speelde. Zijn talent bleef niet onopgemerkt en in de afgelopen 2 jaar heeft hij in diverse voorstellingen van Rotterdamse theatergroepen (Ro-theater, Rotjong), reclames (Hi, Wehkamp) en films (Deuce Bigalow, Staatsgevaarlijk) gespeeld. Tevens presenteert hij, schrijft en componeert hij met veel succes muziek voor zichzelf en andere acts. Het talent van deze creatieve duizendpoot kent dan ook geen grenzen.

Het hoogtepunt in zijn bliksemcarrière is echter de finaleplaats van het Camaretten festival 2005. Met zijn bruisende performance van het autobiografische stuk ‘Antilliaanse Pot’ sleepte hij de persoonlijkheidsprijs in de wacht. In Rotterdam wisten we het al langer, maar nu mag heel Nederland het weten: Jandino komt eraan!

In 2007 werdt Jandino toegevoegd aan de collectie van het BNN tv-programma De Lama's.

Website: www.jandino.nl
Management: Mojo Theater Productions
Management: Men At Work TV Producties
Speellijst Ga naar speellijst
Laatste 10 nieuwsberichten:
23-05-2011 A tribute to Wesje in Carré
Theater geschiedenis:
2010 - 2011 Laat ze maar komen
2009 - 2010 Buena Vista
2006 - 2007 Antilliaanse pot
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2021
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100