Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Profiel van: Jan Rot Algemene informatie:
Jan Rot

Over:

Jan Rot is misschien wel de bekendste onbekende Nederlander. Zijn vele pogingen om succes te behalen slaagden telkens net niet. Toch blijft hij stug doorzetten, hoewel de drang tot het scoren van een hitsingle is getemperd.
De eerste

In het theater boort hij een nieuw enthousiast publiek aan met de voorstelling Jan Rot gaat nooit uit elkaar uit 1991. Het stuk handelt over zijn moeizame muziekcarrière en wordt in 1993 voor het laatst opgevoerd. In de volgende voorstellingen sluipt steeds meer literatuur en poezie terwijl de rock-’n-roll langzaam uittreedt.

Rot timmert ondertussen aardig aan de weg als columnist bij Nieuwe Revu. In 1995 maakt hij voor RTL5 het homomagazine Lieve Jongens. Ook tijdens de Gay Games in 1998 is Rot actief als presentator.

In 1999 besluit Rot nog eenmaal te proberen om een hit te scoren. Voor het Nationaal Songfestival levert hij het lied E-mail to Berlin af, dat wordt uitgevoerd door Double Date. Het damesduo heeft echter weinig podiumervaring waardoor het lied erg vals klinkt. Double Date eindigt laatste, maar het lied wordt een bescheiden culthit.

Website: www.janrot.nl
Laatste 10 nieuwsberichten:
24-09-2005 Jan Rot introduceert Okapi Liedprijs
CD's:
Piano En Gitaar
Meisjes
Koning Jan
Ja, Ik Wil
Counting Sheep
Alle 13 Schubert
DVD's:
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2021
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100