Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:

Jarig:
> Leon van der Zanden wordt vandaag 44
 
 
Profiel van: Jacob Spoelstra Algemene informatie:
Jacob Spoelstra

Over:

Jacob is op latere leeftijd begonnen met cabaret maar dat is bij hem normaal. Hij begint overal op latere leeftijd aan. Zo doet hij ook pas sinds kort kinderachtig.

Hij woont in Almere maar zijn roots liggen in Friesland en hij is niet van plan deze ooit daar nog eens vandaan te halen. Waarom zou hij? Hij is toch prima geïntegreerd in het westen van Nederland. En zijn buren hebben hem inmiddels geaccepteerd (ach die tractor neemt wel veel ruimte in beslag maar het is een aardige jongen).

Ook als geïntegreerde Fries heeft Jacob een mening over de wereld. En dan heeft ie het niet over oorlog of honger. Want daar kan hij ook niks aan doen. Sterker nog als je ziet hoe Jacob afgelopen weekend weer heeft lopen bunkeren is het probleem van honger in de rest van de wereld alleen maar groter geworden. Maar Jacob komt op voor de zwakkeren in onze samenleving zoals vrouwen (ze mogen best terug slaan), gehandicapten (hoezo kleurenblind? Je hebt gewoon het verkeerde woord bij de verkeerde kleur geleerd) en tweede generatie Vietnamesen (waar zijn ze gebleven?).

Kortom cabaret met een boodschap. Een grote boodschap (verpakt in een Fries accent).

Website: www.jacobspoelstra.nl
Laatste 10 nieuwsberichten:
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2021
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100