Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Profiel van: Intgeniep Algemene informatie:
Intgeniep

Over:

Intgeniep bestaande uit Jo Tambuyzer, Ben Van Doninck en Wouter Voorspoels- is reeds enkele jaren een actief cabaretgezelschap die het verdraaid goed kunnen verbergen dat ze Belgen zijn. zo stonden ze in de halve finale van het Groninger Studenten Cabaret Festival, maar ze gaan voor meer.
Intgeniep kleurt buiten de lijntjes...

Jo Tambuyzer en Ben Van Doninck zitten als laatstejaarsstudenten samen in de refter van het Sint-Gummaruscollege in Lier en maken een deal: ooit zullen zij samen iets gaan ondernemen, hun ei proberen kwijt te raken. Hun wegen splitsen echter, ondanks deze hoopvolle belofte. Jo blijft echter niet bij de pakken zitten.
Tijdens zijn eerste jaar Psychologie in Leuven schrijft hij "Jochem De Bruyn", een tragi-komedie. Samen met Wouter Voorspoels, de gitaarvirtuoos, brengen ze dit stuk tijdens een aperitiefconcert in Leuven en als bij wonder vindt het publiek het leuk.
In 2001 belandt Ben uiteindelijk ook in Leuven. De belofte van 1999 wordt snel terug haalbaar. "De Kamer" wordt geboren en op hetzelfde aperitiefconcert gespeeld en ... het publiek is enthousiast. Vanaf dat moment vormen Jo, Ben en Wouter "Intgeniep".

In 2007 stonden Intgeniep in de finale van het Leids Cabaret Festival. Download hier het juryrapport.
PDF - Word
Website: www.intgeniep.com
Management: AT Theater
Management: Garifuna
Speellijst Ga naar speellijst
Laatste 10 nieuwsberichten:
Theater geschiedenis:
2010 Gevoel voor humeur
2009 - 2010 Zigzelf
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2021
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100