Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Profiel van: Howard Beckman Algemene informatie:
Howard Beckman

Over:

Samen met Onno Innemee vormde Howard Beckman het cabaretduo Basterd. In 1991 waren zij de winnaars van de Wim Sonneveld prijs aan het Amsterdams Kleinkunst Festival. Sindsdien zijn zij een graag gezien duo dat vele successen wist te boeken door heel Nederland.
In 1995 besloot Howard naast cabaret ook de nieuwe vorm van comedy te proberen: Stand-Up Comedy. Dit bleek hem met zijn cabaret ervaring goed af te gaan. In 94 en 95 maakte hij deel uit van de Comedytrain en wonnen zij de Pall Mall Export Prijs voor de beste, nieuwe voorstelling van dat seizoen. Sinds 1998 is Howard regelmatig te zien bij the Comedy Adventure en de Lucky Strike Comedy Tour.
Howard Beckman, ook wel Robert Spaapen, heeft zijn kennis en humor tevens te danken aan zijn verblijf in Engeland tijdens zijn jeugd. Zijn humor is een mengeling tussen Nederlandse en de o zo lollige Engelse humor. Naast Stand-Up comedy houdt Beckman zich ook bezig met het regisseren van cabaretiers als Theo van den Oever & Kees Torn. Tevens heeft hij vele cabaretfestivals gejureerd en gepresenteerd.
Geen pretentieloze lol bij Beckman, hij laat het publiek gieren om de menselijke tragiek en dat is knap.
Management: The Comedy Adventure
Laatste 10 nieuwsberichten:
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2022
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100