Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Profiel van: Harry Glotzbach Algemene informatie:
Harry Glotzbach

Over:

Na een heavy jeugd in het pittoreske Amsterdam-Noord en een gestrande potentiële profvoetbalcarrière die eindigde in FC Krulschoen 5, stortte Harry zich op een communicatiestudie, waar hij eindelijk leerde praten. De bul was binnen en het echte avontuur kon nu beginnen en jarenlang gold: een dag niet gesurft of gesnowboard was een dag niet geleefd!

Op zoek naar weer nieuwe uitdagingen belande hij herfst 2001 op een comedypodium en was gelijk verkocht. Dit was spanning! Mensen entertainen! Je naakt voelen op een podium! Een Noordamsterdamse visie op de bekrompen Nederlandse samenleving.'Een natural', 'een topper', 'een jongen die weet waar hij over lult'. Zomaar wat ad-random uitspraken over Harry, volgens zijn moeder. Ook de media zijn lovend: 'Een groot talent', volgens de huis-aan-huis-krant De Echo.

Na een maand spelen kwam hij al in de finale van de Lucky Strike Talent Tour en een jaar later schreef hij al het eerste Nederlands comedyfestival op zijn naam: het Comedy Concours van het Amsterdams Kleinkunst Festival. Vele grote festivals volgden, zoals Irish Red Comedy Night, Big Night of Comedy, Crème de la Crème Comedy Festival en Laughing Matters. In 2005 was hij finalist van het Leids Cabaret Festival.

Ook internationaal timmert Glotzbach aan de weg met optredens in o.a. Duitsland, België en Nieuw Zeeland waar hij met veel succes speelde op het vermaarde World Busker Comedy Festival in Christchurch en de Classic Comedy Club in Auckland. Harry heeft altijd oog voor de actualiteit en 'comedyceert' echt met zijn publiek. Bravoure en gevatheid in your face. Haal hem in huis, nu! Hij past onder je bed! Met een 30-dagen-geld-terug-garantie!
Website: www.comedian.nl
Management: Agents After All Theater
Management: Comedy Café
Speellijst Ga naar speellijst
Laatste 10 nieuwsberichten:
24-07-2009 Laughing Matters komt eraan!
06-12-2006 Harry Glotzbach genomineerd voor Gouden Loekie!
Theater geschiedenis:
2009 - 2010 Pura vida
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2022
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100