Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Profiel van: Hank Algemene informatie:
Hank

Over:

Hij oogt als de donkere uitvoering van Bart de Graaff, maar ruikt frisser. Na jaren de landelijke radio en televisie onveilig gemaakt te hebben (zo leerde hij Willibrord Frequin de fijne kneepjes van het vak, was hij bijrijder van Ron Brandsteder en figureerde hij in verschillende Netwerk-reportages), loopt Hank pas in december 2002 het stand up comedy virus op.

Dat resulteert in maart 2003 al snel in een ziekelijke deelname aan het allereerste Stand Up Comedy Concours (onderdeel van het Amsterdams Kleinkunst Festival), waar hij tot in de finale alleen maar misselijker werd. De koorts wordt compleet tijdens zijn MC-activiteiten op het jaarlijkse Big Night Of Comedy (Koninklijke Schouwburg Den Haag, juni 2003), waar Hank de Amerikaanse en Britse comedians aan- en afkondigt en zo de kans op een visum naar die landen voorgoed verspeelt. Alsof dat nog niet erg genoeg is: ook Lowlands 2003 en het Crème de la Crème Festival (Den Haag, november 2003) weet hij het podium te bevuilen.

Voor het publiek dat Hank's vreemde gedachtenspinsels durft te ondergaan is inenting geen overbodige luxe. Hank dreigt namelijk een blijvertje te worden in dit wereldje, maar net als met elke SOA is het de vraag of je daarop zit te wachten. Of om in zijn eigen woorden te spreken: "Mijn naam is Hank, maar dat moet u meteen weer vergeten."

PS: Hank is 'a natural blonde', dus graag langzaam praten.
Management: Brood op de planken
Laatste 10 nieuwsberichten:
15-06-2009 Vechtpartij Javier niet echt
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2022
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100