Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Profiel van: Freshwagon Algemene informatie:
Freshwagon

Over:

Murth Mossel
Murth tourt langs scholen, universiteiten en theaters met zijn show
“Mondeling”. Hierin neemt hij de hedendaagse gebeurtenissen van jonge studenten onder de loep. Vorig stond hij tezamen met Roué Verveer in de Nederlandse theaters. En vanaf september 2007 is dat opnieuw het geval. Binnenkort is Murth Mossel tevens op tv te bewonderen in het stand-up comedy programma “Comedytrain” bij de VARA.

Roué Verveer
Roué Verveer heeft inmiddels drie succesvolle theatershows op de planken gebracht. De bekroning hiervan was de uitzending van zijn stand-up show “R.I.P.” door de Vara. De DVD hiervan ligt in de winkel en vanaf september 2007 tevens weer te bewonderen in de theaters met een nieuwe show! Voor de liefhebbers van het programma Tequilla: Ook hierin is Roué te bewonderen. En vanaf 1 juni met Arie Koomen te bewonderen in het nieuwe BNN programma: “Doe maar normaal”.

Najib Amhali
Laatst ontving Najib Amhali maarliefst drie gouden DVD’s voor zijn afgelopen drie shows. Daarmee mogen we gerust stellen dat hij de meest populaire cabaretier van dit moment is. Momenteel is Najib bezig met zijn nieuwe theatershow “Zorg dat je erbij komt”, waarmee hij door het hele land bomvolle zalen aandoet.

Jan Jaap van der Wal
Een drie-voudig uitverkocht Carré voor zijn theatershow “BSUR”” spreekt misschien al voor zich: Onder andere bekend van de tv show “Dit was het nieuws” en creatief leider van ComedyTrain: Jan Jaap van der Wal.

Howard Komproe
Howard Komproe maakt deel uit van Freshwagon. Zijn theater succes begon met “Luister Loekoe Yere Kijk!” en brengt nu al zijn 4e solo succes “Howard 4t 1&ander” ten tonele. Daarnaast is hij ook bekend van de reclamespotjes van De Postbank als de eerste enige en echte blauwe leeuw. Grrrrr.

DJ Switch
Al op jonge leeftijd begon DJ Switch zijn carrière. Inmiddels geniet hij niet alleen in Nederland maar ook in Duitsland, Curaçao, Estland, Griekenland en natuurlijk de VS naamsbekendheid. Naast het opzwepen van het publiek in clubs, laat hij zijn skills ook zien bij concerten als support act (Method Man, Dilated Peoples en 50 Cent), evenementen en festivals. Naast het ondersteunen van FreshWagon, is hij ook in het theater te zien met Murth Mossel’s show “Mondeling”.
Website: www.freshwagon.com
Speellijst Ga naar speellijst
Laatste 10 nieuwsberichten:
15-03-2007 FreshWagon heeft weer een nieuwe show!
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2021
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100