Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Profiel van: Els De Schepper Algemene informatie:
Els De Schepper

Over:

Els heeft al op jonge leeftijd een meer dan gewone belangstelling voor muziek en theater. Ondanks haar artistieke aanleg kiest ze niet voor een opleiding op een kleinkunstacademie, maar gaat ze in Gent Maatschappelijk werk studeren. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan en dus doet Els auditie bij Studio Herman Teirlinck, waar ze de kans krijgt om haar talenten echt te ontwikkelen.
Een rol in de musical 'Non-sens' is het begin van haar carrière. Verder speelt ze onder andere een rol in 'Dokter De Vuyst' en 'Het gezin Van Paemel. Ook wordt ze gevraagd in Belgische soaps als 'Het Park' en krijgt ze een gastrol in de VTM-detectivereeks 'Bex en Blanche'.

Haar bekendheid krijgt Els pas echt als ze panellid wordt in het consumentenprogramma 'Raar maar waar' en door een rol in de Vlaamse serie 'Wittekerke'. Tussen het acteren door werkt Els in alle rust aan een eigen theaterprogramma. In 93 resulteert dat tot haar eerste theatershow 'Konijnen, schoenen en De Schepper. De show word een groot succes en de kritieken van publiek en pers zijn lovend. Later volgden Vlaamse Zeep (95), Aaibaarheidsfactor 7 (97), De Witte Negerin (98) en Lustobject (2001). Naast haar theaterwerk blijft ze ook werken voor televisie. Zo doet ze de talkshow 'De Plaatgast' het het kinderprogramma 'Kinderpraat.

In 2003 speelt Els haar theatervoorstelling 'Intiem', de clubversie van PUUR, zowel in Nederland als in Belgie. Ook komt ze met een eigen CD en schrijft ze een boek.
Website: www.elsdeschepper.com
Management: Bureau Niels William
Speellijst Ga naar speellijst
Laatste 10 nieuwsberichten:
Theater geschiedenis:
2007 - 2008 Supervrouw
2006 - 2007 Terug normaal
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2022
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100