Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Profiel van: Caroline Sanders Algemene informatie:
Caroline Sanders

Over:

Caroline werd op 8 maart 1976 geboren te Amstelveen. Zoals ze zelf zegt verveelde ze zich in de baarmoeder al, en ontwikkelde hier een vervelingsangst. De wereld was een grote bron van verveling. Al gauw startte de zoektocht naar vertier. Haar jeugd was een aaneenschakeling van pogingen tot het ervaren van het sex-drugs-en-rock-en-roll-bestaan.
Opstandig als ze was besloot ze zo ver mogelijk te wonen van wat ze al kende. Ze vertrok naar Groningen en studeerde hier Romaanse talen.
Een jaar later keerde Caroline terug naar Amsterdam en studeerde hier Personeel en Arbeid. In tegenstelling tot haar medestudenten dook ze niet in de boeken of het studentenleven. Ze had iets anders gevonden: het studententoneel.
Na de creatiefloze studiejaren was de keuze voor een acteursopleiding bij De Trap voor weinigen een verassing. Haar onuitputtelijke dorst naar het podium probeerde ze ook bij Crea te lessen. Hier volgde ze kleinkunst- en schrijfcursussen. Ze belandde in de top drie van de Lucky Strike Talent Tour en de start als stand-up comedian en cabaretière was gemaakt.

Het podium is voor Caroline een plek om alle misverstanden in het leven een plek te geven. De communicatiestoornissen, de beperkingen, de ridiculiteit en absurditeit van de randvoorwaarden van de maatschappelijke normen en waarden zijn voer voor haar cabaret. De types die het decor vormen van het dagelijkse leven zijn een grote inspiratiebron om haar eigen krankzinnigheid te ontdekken.

Caroline zet haar eigen frustraties van het alledaagse leven om in een komische act. Ze observeert de wereld om haar heen en heeft daarbij duidelijk een eigen visie. Ze acteert, beweegt, praat, zucht, steunt, twijfelt, schreeuwt, zwijgt, grapt en vertelt. Met optreden gaan de vlaggen uit en het beest los.

Caroline treedt regelmatig op in het Comedy Café in Amsterdam. Ook organiseert ze cabaretavonden in Café Sappho.

In 2006 won Caroline de juryprijs van het Griffioen Cabaret Festival.
Laatste 10 nieuwsberichten:
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2021
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100