Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Profiel van: Brokstukken Algemene informatie:
Brokstukken

Over:

Christopher Anthony King Perryman werd geboren te Amsterdam op 30 oktober 1978; hoewel hij half Engels, half Amerikaans is voelt hij zich dus ook wel een echte Amsterdammer.
Zijn eerste stappen op het podium deed hij in 1990 op de basisschool, toen Chris de hoofdrol speelde in de eindmusical van de Amsterdamse Montessorischool. Sindsdien greep hij elke mogelijkheid aan om in de spotlights te staan. Hij sloot zich aan bij jongerentheatergroep Nultwintig en deed altijd mee aan schooltoneel op het St. Ignatiusgymnasium. Toen deze school in 1995 zijn honderdjarige bestaan vierde, mocht Chris met de lusttrummusical vier keer in de Kleine Komedie spelen.
Dit snakte uiteraard naar meer, en na zijn eindexamen in 1996 besloot hij audities te doen voor toneelscholen in Londen. Omdat dit jammerlijk faalde, stond Chris een jaar lang om zes uur ’s ochtends koffie en snacks te verkopen op luchthaven Schiphol. Via omwegen kwam hij toen terecht bij de studie Theaterwetenschap aan de Universiteit van Amsterdam. De drang om zelf op het podium te staan was echter te groot, dus Chris stopte met zijn studie en deed in 1998-1999 het theatervooropleidingsjaar van De Nieuw Amsterdam. Hij deed audities voor de toneelscholen in Nederland en tot zijn grote vreugd werd Chris aangenomen op de acteursopleiding van de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Hij studeerde hier in 2003 af.

Korneel Bart Evers is geboren op 16 juni 1979 te Almelo. Hij woonde tot zijn achtste in Almelo waar hij op de basisschool "De Hobbitstee" zat. Daarna verhuisde hij naar Wierden, waar hij op de Mariaschool zijn basisschoolperiode afsloot. Zijn HAVO-diploma haalde hij op het 'Pius X College' in Almelo, waar hij zijn eerste stappen op het toneel zette bij de schooltoneelgroep Titsing. Korneel heeft sinds zijn vijftiende in verschillende rockbands gespeeld, waaronder Fairfight (gitarist) en the Guides (zanger/gitarist).Na een jaar Sociaal Pedagogische Hulpverlening in Zwolle en een jaar PABO in Hengelo, heeft hij anderhalf jaar gewerkt (onder meer als vuilnisman). In diezelfde periode deed hij auditie in Utrecht, waar hij in januari 2004 afstudeerde aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht faculteit theater, afstudeerrichting acteren (acteur/maker).

Adrianus Arjan Smit is geboren op 27 maart 1977 te Papendrecht. Hij groeide op in het kleine dorpje Streefkerk waar hij op de basisschool "De Boomgaard" tot 1989 zijn jeugd heeft doorgebracht. Iedere week op vrijdag keek hij uit om toneelstukjes te doen en daar is zijn passie voor het acteren begonnen. Zijn middelbare schooltijd heeft hij doorgebracht op de christelijke scholengemeenscap " De Lage Waard" in Papendrecht. Daarna is hij in Dordrecht naar het "da Vinci college" (middelbaar beroeps onderwijs richting textiel) gegaan waar hij zijn ondernemersdiploma haalde. In 2003 studeerde Arjan Smit af aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht faculteit theater, afstudeerrichting acteren.

Brokstukken was finalist van het Leids Cabaret Festival 2005.

Website: www.brokstukken.nl
Management: Bunker Theaterzaken
Management: Van Engelenburg Impresariaat
Speellijst Ga naar speellijst
Overige links: Fansite Brokstukken
Laatste 10 nieuwsberichten:
11-11-2010 Brokstukken in première
23-09-2010 Grootst aanstormend cabarettalent 2010 bekend
18-06-2009 Brokstukken naar Van Engelenburg
09-02-2006 Brokstukken doen herexamen
Theater geschiedenis:
2010 - 2012 Three Times a Lady
2008 - 2010 Rode Dwerg
2006 - 2007 Doggy Punch
2005 - 2006 Brokstukken.
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2021
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100