Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Profiel van: Borleffs, Logman en de Waard Algemene informatie:
Borleffs, Logman en de Waard

Over:

Jan Willem (Borleffs) , Willem-Paul (logman) en Tim (de Waard) leren elkaar kennen via het utrechts studenten toneel, waar ze ervaring opdeden op het podium met musicals, toneelstukken en muziek. Zo ontdekte zij hun gemeenschappelijke passie: cabaret.

Samengekomen voor een eenmalige deelname aan een cabaretfestival in Utrecht besloten zij daarna als trio verder te gaan en toe te werken naar het Groninger Studenten Cabaret festival. Door hun verschillende achtergrond en ervaringen hebben zij alledrie een compleet andere werkwijze en benadering van cabaret. De afgelopen maanden hebben zij juist die verschillen proberen te combineren tot één geheel. Het resultaat is een show vol visueel zapcabaret.

Een uitbarsting van energie, waarbij niets wordt geschuwd en realiteit en absurdisme elkaar afwisselen: drie verschillende karakters, een bushokje, een nintendo, onredelijke woede en ondoorgrondelijk vermaak. Borleffs, Logman en de Waard proberen een zo divers mogelijk programma te brengen, waarbij de toeschouwer overrompeld wordt door een reeks van absurde situaties en bizarre humor.
Laatste 10 nieuwsberichten:
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2022
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100