Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Profiel van: Boer'n en Broer'n Algemene informatie:
Boer'n en Broer'n

Over:

Dit doldwaze cabaret duo neemt je mee naar via de garderobe naar Rusland waar ze een levenslied over zingen. Zien de toekomst zodat je bij de les moet blijven en een smartlap is hun niet vreemd Op het stuwende ritme van rock 'n roll en blues wordt u voor, tijdens en na het buffet meegetrokken langs de rand van de actualiteit. Een veelheid aan onderwerpen passeert de revue. Het kan zijn dat u wordt meegenomen naar Rusland en Mars, of dat u kennis maakt met de snelste dichter van het Wilde westen, maar voor hetzelfde geld belandt u in het Engeland van William Shakespeare of in het Friesland van Hielke en Sietse Klinkhamer. Krasloten, Feng-shui, Rintje Ritsma of de liefde voor een dikke dame, geen onderwerp is uitgesloten. Waar mogelijk wordt de voorstelling afgestemd op de groep, zodat het voor alle deelnemers herkenbaar wordt. Geert Broeren en Berrie de Boer hebben inmiddels al hun sporen verdiend, onder meer als winnaar van het Zwols Studenten Cabaretfestival.

Daarnaast trad het duo op in het VARA-programma "De Steen- en Beenshow en haalde het de halve finale van de Gongshow in het Amsterdamse Comedy-café Toomlers.

De laatste jaren toerden ze in de zomer met succes langs Nederlandse campings met het avondvullende programma "Boer'n Broer'n Campingtoer'n".
Management: The Comedy Adventure
Laatste 10 nieuwsberichten:
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2021
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100