Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Profiel van: Bert Koster Algemene informatie:
Bert Koster

Over:

Op 29 augustus 2012 maakte Camedy.nl bekend dat Bert Koster is overleden op 20 juli 2012. 

Hij werd verwekt in het voorjaar van 1950. Of dat uit liefde dan wel uit verveling (er was immers nog geen TV) is onbekend maar het is daarna nooit meer goed gekomen met hem. Nadat hij bij de marine tijdens het water laden bijna verantwoordelijk was voor het eerste naoorlogse gezonken fregat en daarna drie keer de boot miste heeft hij het nog enige tijd geprobeerd als trambestuurder, worstmaker, pindabakker en filmoperateur.

Als logisch gevolg daarvan kreeg hij een baan als theatertechnicus waarin hij na 500 voorstellingen het licht zag en zelf het podium bestormde.

Inmiddels minstens 500 optredens later heeft hij zich ontwikkeld tot een meester in zijn genre. Immer vergezeld van een grote pot bier en een dikke sigaar toont hij zijn geheel eigen kijk op de wereld. Zijn wel heel bijzondere opvattingen over het nut van werken maakten van hem een veelgevraagde gast in het bedrijfsleven.

Naast zijn optredens op festivals (o.a. Crossing Border en Lowlands) en theater optredens was hij ook menigmaal op het scherm te zijn bij de VARA, NCRV, RTL5, RTL5 en BNN.

 

Website: www.bert-koster.nl
Management: The Comedy Adventure
Laatste 10 nieuwsberichten:
29-08-2012 Bert Koster overleden
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2022
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100